Minusta


Tahdon kertoa teille elämästäni Yläpihan tilalla ja muistakin sattumuksista. Kaikenkarvaiseen laumaani kuuluu mm. emäntä, joka harrastaa valokuvausta, nettisivujen tekoa ja maisemanhoitoa. Emäntä järjestää välillä erikoisia tempauksia, joten tämän koiruuden aika ei käy pitkäksi. Ja sen kollin...

 

Voit korostaa tärkeää tietoa tai ilmoituksia näin.

Projektin historia

Asuinpaikassani Yläpihan tilalla käy paljon vieraita ja minä olen ollut yksi heidän kiinnostuksensa kohde uuden koirankopin ohella. Ajattelin, että vieraillemme tulee kova ikävä minua, elleivät saa tietää kuulumisistani. Joten päätin ryhtyä haukkumaan omaa nettipäiväkirjaani. 

P.S. Voit tutustua tarkemmin kotipaikkaani vierailemalla www.ylapihantila.com

Olen syntynyt Nurmeksessa Saramolla, mutta muutin jo aivan pienenä Valtimolle Sivakan kylään. Nykyisestä kotikylästäni voit lukea täältä: www.sivakka.net Eikö olekin aika hienot sivut? Emäntä on ne laatinut. Meidän kyläpäällikkö tarkisti ja hyväksyi ne. Yksi puute niissä on, minua ei mainita ollenkaan!

 

 

Minun lukijani

Ovat lämminhenkisiä, koiria ja luontoa ymmärtäviä henkilöitä. Heitä kiinnostaa elämäni maaseudulla perinnetilan talonvahtina. Kerron uudessa nettipäiväkirjassani kotikyläni tapahtumista koiran näkövinkkelistä seurattuna.