Emäntää vedettiin nenästä!

31.01.2017 12:41

Emäntä on ollut viime päivinä kiukkuinen. Hän osallistui Internetissä johonkin kilpailuun ja hän voitti kalliin älypuhelimen. Niin hänelle kerrottiin. Emäntä suunnitteli valokuvauskilpailuihin ym. osallistumista. Hienolla älypuhelimella voi ottaa hyviä kuvia ja minä tietenkin pääsisin kuvauskeikoille mukaan!

Emäntä oli kovin innoissaan asiasta. Tarvitsi maksaa vain puhelimen postikulut. Samalla emäntä joutui liittymään johonkin kalliiseen viihdepalveluun, josta voi erota koska tahansa. Tämä ei vaikuttanut ongelmalta.

Emäntä odotti viikon kallista, uutta puhelintaan. Olihan hän maksanut siitä postikulutkin. Viihdepalvelun ilmainen kokeilujakso päättyi. Emäntä kävi pankissa kysymässä, onko hänen tililtään veloitettu uuden, hienon puhelimen postimaksu. Oli, heti samana iltana.

Pankissa kerrottiin, että nyt on emäntää taidettu vetää nenästä! Siellä arvasivat heti takana olevan ulkomainen, kuukausimaksullinen palvelu. Pankissa epäilivät, että hienoa palkintoa tuskin koskaan tulee. Emäntä joutui hävittämään uudenkarhean pankkikorttinsa ja tilaamaan uuden sekä uusimaan salasanan.

Amerikkalaiselle viihdepalveluntuottajalle emäntä on joutunut kirjoittelemaan monta viestiä huteralla englanninkielellä. Nyt emäntä yrittää irtisanoutua palvelusta. Mutta se ei olekaan niin yksinkertaista kuin alussa luvattiin.

Kaikki yhden puhelimen tähden...