Hankintoja

20.06.2017 17:34

Kolme kesää sitten tuota rakennusta alettiin meille tehdä. Tällainen tavan tassuttelija ei sen merkitystä oikein ymmärrä. Luulen, että emäntäni teki sen minulle koirankopiksi. Tykkään siellä kyllä käydä, mutta sisällä asunnossa on viihtyisämpää, koska täällä on lämmintä eikä joka hirrenraosta tunnu veto.

Uusi koirankoppi tuli kalliiksi ja taloudellinen emäntäni on sitä taiten sisustanut. Katsoo netistä tarjouksia ja vertaa niitä. Emäntä sanoo, että netistä voi ostaa halvemmalla kuin kaupoista. Nyt emäntä tilasi rakennukseen pullalautasia, kahvilusikoita ja pienet metallikannut kahvimaidolle.

Emäntä harrastaa valokuvausta ja hankki paremman kameran. Senkin hän tilasi netistä. Kun hän sai ilmoitukset astioiden ja kameran saapumisesta, hyppäsi hän koirankuljettimeen ja ajaa hurautti tavaroita hakemaan. Minä olisi niin mielelläni tullut kyytiin, mutta emäntä sanoo, etten osaa käyttäytyä ihmisiksi. No, ei ihme, koska olen koira!

Kotiin tultuaan emäntä avasi varovasti paketit. Otti astiat pois ja tiskasi ja kuivasi ne huolella. Sitten hän vei ne uuteen koirankoppiin. Kunpa emäntä paapoisi minuakin yhtä huolella, wwuff!

Seuraavana päivänä oli kameran tutkimisen vuoro. Emäntä avasi senkin paketin varovasti. Hän luki käyttöohjeet, latasi akun ja asensi sen kameraan. Tämä tietää minulle ja kollille taas huomion kohteeksi joutumista. Se on hieman kiusallista, kun emäntä ryömii pitkin lattiaa  ja yrittää saada meidät näyttämään sieviltä kameran edessä...