Kirjankirjoitusta

25.11.2017 14:26

Rruffh! Emännällä riittää kiireitä ja minä haukahdin hänelle nyt siihen malliin, jotta kirjoitahan välillä meidänkin kuulumisia! Viime viikolla emännällä oli joulukortinkirjoitusrumba. Hän tilasi jostain nettikaupasta kortteja, jossa on meidän uusi koirankoppi kuvassa.

Emäntä on kopista niin täpinöissään, että sen kuvia täytyy lähetellä kaikille sukulaisille ja tuttaville ja vähän tuntemattomillekin. Emäntä sanoo, että ne miehet, jotka rakensivat koppia, ottivat liikaa rahaa. Kyllä se minustakin oli aika hidasta. Rakentajat olivat vuoden töissä.

Nyt kalliilla rakennetusta talosta on alkanut paljastua jos jonkimoista rakennusvirhettä. Seinät ovat niin hatarat, että päivä paistaa läpi. Ovet eivät mene kiinni. Yksi pääseinähirsi unohtui asentaa paikoilleen. Rakennus jäi matalaksi, kun rakentajat sanoivat, että siitä tulee liian korkea. Kalliit lattialankut harottavat. Emäntä ei ole oikein tyytyväinen kun ei saanut rahoille vastinetta.

Kun kortit oli kirjoitettu, alkoi uusi projekti. Nyt emäntä tekee jotain kirjaa. Hän on kolmena päivänä istunut tietokoneen ääressä ja kirjoittanut. Hänellä on jokin kuvakirja tekeillä ja hän odottaa hyvää tarjousta ja tilaa niitä sitten.