Matkailumannekiini

16.03.2018 18:25

Emäntä hankki älypuhelimeensa jonkin 4G -systeemin. Se on kuulemma nopea. Meikäläinen ei tiedä muista systeemeistä, kuin haukusta ja hajusta, wwuff, rruffh! Hän alkoi apparaatistaan katsoa, mitä minun kotikylästäni Sivakasta mainitaan jossain netissä. Ja tietenkin, että mainitaanko siellä minutkin.

Meidän uusi koirankoppi on jossain www.visitkarelia.fi -matkailujutussa Valtimon kohdalla. Ja emäntä on jossain Instagram-jutussa. Nämä kaksi liittyvät jotenkin toisiinsa. Kun emäntä laittaa kuvia siihen Instaan, niin osa kuvista menee myös Visit Kareliaan. Nämä kuvat houkuttelevat turisteja tänne Pohjois-Karjalaan, Valtimolle ja tietysti myös tänne Sivakkaan minua rapsuttelemaan!

Nyt oli käynyt niin mukavasti, että emännän minusta päiväkävelyllämme ottama kuva oli päässyt tämän matkailujutun nettisivulle. Voit nähdä kyseisen kuvan blogini etusivulla kuvagalleriassa. Emäntä nauroi minulle, että minusta on tullut matkailumannekiini! -Enpä tiedä.. Söin juuri maittavan koirannaksuaterian ja aion pitää kunnon ettonet!

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Mustin Päiväkirjasta ylapihantila@gmail.com