Koiranvaljaat

21.09.2016 00:28

Kuten Facebookin seuraajat tietänevätkin, emäntä hankki minulle uuden kiusankappaleen. Ei riitä, että hän kiinnittää minut taluttimeen kaulapannastani. Nyt emäntä kiepauttaa jonkin ihme hihnan ympärilleni. Se ei kurista kaulaani, kun vedän, mutta outo se on.

Ensin oli väljemmän mallinen vehje. Yritin juosta karkuun, mutta emäntä otti minut kiinni ja pujotti ylleni sen omituisen hökötyksen. Sitten hän vielä kuvasi minua johonkin nettisivustoon. Kyllä oli tällä koirulilla nolo olo!

Tänään me sitten lenkkeiltiin. Emäntä otti esille sen omituisen vehkeen ja alkoi pujottaa sitä ylleni. Ei kiitos! Mieluummin se tuttu kaulapantayhdistelmä. Pinkaisin pakoon. Kolli katsoi menoani uuden koirankopin seinustalta. Miksei kollia laiteta valjaisiin, miksi minä joudun aina kulkemaan kytkettynä?

Emäntä sai houkuteltua minut antautumaan herkullisilla korvapuustin palasilla. Niitä mutustellessani jouduin kiikkiin ja minulle pujotettiin ne oudot härpäkkeet ympärilleni. Emäntä kehui, että kaikilla hänen tuntemillaan hienoilla koiruleilla on samanlaiset. Yksi karvaturri tosiaan kävi meillä ja hänen ympärilleen oli kieputettu jotain hihnaa.